BEYOND INNER GLOBAL MOVEMENT + BEINCLUB

O mișcare către potențialitate.
O propunere integrativă pentru evoluția interioară.
O posibilitate de a forma parte din…

VĂ PREZENTĂM O PROPUNERE CREATĂ CU RECUNOȘTINȚĂ, ABUNDENȚĂ ȘI DĂRUIRE

BEYOND INNER GLOBAL MOVEMENT este un conglomerat de companii, propuneri, metode, abordări și proiecte născute din aceeași minte rebelă și transgresivă care a văzut o nevoie umană la nivel global și care a dobândit un mod de a se exprima mulțumită coordonării unei echipe și a sprijinului necondiționat al unui mic grup de ființe umane creative, curajoase și dispuse să dea tot ce au mai bun.

Ca și rezultat al acestei viziuni globale asupra umanității și a momentului curent, au început să apară multiple idei care au fost modelate una câte una.

ÎN SPATELE FIECĂREI MĂRCI SAU LOGO SE AFLĂ O ÎNTREAGĂ LUME UMANĂ

În spatele companiilor și organizațiilor există oameni care creează, decid și susțin tot ceea ce se propune. Mult mai presus de ceea ce presupune orice activitate economică sau comercială, există un fond din care se naște MIȘCAREA, un impuls pur, din inimă, care vrea să iubească și să aibă încredere.

După 7 ani în care am creat fundațiile și ne-am încălzit motoarele ca și organizație umană și ca și companie, vom începe o nouă eră a unei și mai mari expansiuni mondiale ca și rezultat al unei înfloriri naturale a ideii și al persoanelor care constituie acest grup uman și al companiei, pe care îl numim cu afecțiune FAMILIE.

Câțiva din membrii BeInClub-ului

PRIMUL CLUB ÎN CARE VEI PUTEA SĂ ACCESEZI POSIBILITĂȚI INFINITE PENTRU EVOLUȚIA INTERIOARĂ ȘI SĂ APARȚII MIȘCĂRII BEYOND INNER

AM FOLOSIT IZOLAREA PENTRU A MERGE ÎN INTERIOR

De mulți ani tot spunem: „SINGURA IEȘIRE ESTE SPRE INTERIOR” și niciodată nu am putut fi atât de profund în noi înșine; pe de o parte, în casa în care suntem împreună ca și echipă de creație, iar pe de altă parte, în noi înșine într-o întâlnire intimă, ceea ce i-a permis să apară acestei propuneri pentru un CLUB în care putem SĂ DĂM MAI MULT ȘI DE O CALITATE MAI BUNĂ persoanelor care vor să devină membri. A fi membru presupune a crea o legătură mai strânsă și mai profundă cu fiecare persoană care participă la activitățile și serviciile noastre, pentru a crea noi spații și situații în care să putem împărtăși cu încredere și să oferim tot ceea ce avem

ȘI TU NI TE POȚI ALĂTURA ȘI INCLUSIV POȚI INTRA:

Fiecare persoană care vizitează portalul nostru BEYONDINNER.COM va putea să se informeze despre tot ceea ce oferim și, de asemenea, va putea să înceapă să vizualizeze magnitudinea pe care o are realizarea unei singure idei născute dintr-un bărbat vizionar. Aceste VIZITE pe pagina noastră web îți permit să INTRI într-un portal, iar fiind deja ÎN INTERIOR poți alege opțiunea să mergi mai adânc și SĂ INTRI în BEINCLUB…sau nu; din moment ce acest acces depinde de decizia liberă a fiecărei persoane, în acord cu ceea ce el/ea apreciază și valorează în momentul în care se află.

Poți participa la toate activitățile noastre prin înregistrare prealabilă, pentru a deveni membru al CLUB-ului și, astfel, a aparține unei mișcări globale care apare în societate după această închidere mondială rezultată în urma pandemiei coronavirusului. Am creat toate acestea fiind în noi înșine.

ÎNDRĂZNEȘTI SĂ INTRI?
Accesează ceva nou și original…
Primul Club Internațional dedicat Evoluției Interioare.

SERVICIILE ȘI BENEFICIILE DE A APARȚINE DE BEINCLUB

Odată ce te înscrii ca și membru, înregistrându-te cu datele tale și făcând plata pe care o decizi, fie prin paypal, fie prin transfer bancar, îți vom oferi un bonus pentru acea sumă pe care îl poți folosi oricând îți dorești și în oricare dintre țările în care suntem prezenți cu următoarele propuneri:

AProfită de această oportunitate unică! DE A INTRA… într-un spațiu deschis, liber și creativ, al EVOLUȚIEI INTERIOARE.

APARTENENȚA LA BEINCLUB ÎȚI OFERĂ MULTE AVANTAJE

SERVICII GRATUITE PENTRU MEMBRI:
– Programe în direct pe canalul SPAȚIU DESCHIS.
– Unele cursuri ale ȘCOLII CONȘTIENTE disponibile pe Aula Virtuală.
– O sesiune medicală și/sau psiho-terapeutică cu echipa noastră de consultanți ENTHEOS PLANET.
– A fi reprezentant al produselor din magazinul Entheos Shop cu reduceri de până la 25% la microdoze, rapé-uri, cărți, muzică, etc.

ACCES EXCLUSIV DOAR PENTRU MEMBRI ȘI CU PREȚURI REDUSE

ACCES LA:
– Sesiuni de ȘCOALĂ CONȘTIENTĂ în care ne jucăm JOCUL COMPREHENSIUNII.
– Traininguri foarte speciale și specifice oferite de centrul de studii ALVERTO.
– Retreaturi private și convenții în care participă fondatorul și echipa de conducere a clubului.

Ca o recunoaștere a gestului tău de susținere și încredere în club prin acțiunea de a deveni membru, noi îl valorăm și ne asumăm responsabilitatea de A-ȚI OFERI MAI MULT ȘI TOT CE-I MAI BUN DIN NOI.

 

În plus, în fața acestei circumstanțe excepționale de închidere, am luat decizii originale care susțin și pun în valoare ceea ce oferim și ceea ce primim: de astăzi, fiecare euro (€) pe care îl depui în cont pentru orice tip de activități sau servicii pe care mișcarea noastră globală le oferă, ți se va dubla.

Propunerea valabilă până pe 30 aprilie poate fi realizată prin depunerea unei sume minime de 333€ (care se transformă în 666€). De asemenea, suma va fi disponibilă și ca voucher cadou în numele altei persoane.

EXEMPLUL BONULUI DE PRIMIT

*Poți introduce o sumă diferită

INNERCOIN:
Este numele pe care îl dăm monedei interne pe care o folosim în BEINCLUB, din moment ce banii care se depun în contul unui membru își cresc valoarea până la 25%. Acești bani depuși sub formă de orice monedă (euro, dolari, lire sterline, pesos, etc.) noi îi convertim în INNERCOIN, care este soldul disponibil pe care îl are membrul clubului în orice moment. INNERCOIN este valorificarea pe care tu o oferi și pe care noi o acordăm banilor tăi.

ALĂTURĂ-TE CA ȘI MEMBRU

Completează informațiile solicitate, realizează plata și trimite dovada plății Consultantului tău Personal sau la adresa de e-mail admin@beyondinner.com. Noi îți vom trimite imediat Cardul tău de Membru, care include Bonusul cu suma corespunzătoare. Te poți bucura de acest card nominalizat, putând să îl folosești chiar din momentul în care îl primești.

DATE BANCARE

Contribuția minimă pentru a deveni Membru și a putea profita de toate beneficiile este de 333€.

Evolución Interior S.L.

Branch: La Caixa

Account: ES85 2100 3901 9202 0022 7000

Address: Av. Alameda, s / n CP 28140. Fuente el Saz de Jarama.

SWIFT: CAIXESBBXXX

DESPRE FONDATORUL BEYOND INNER ȘI BE IN CLUB

CÂND CREATIVITATEA DEVINE TRANSGRESIVĂ

Inovarea a fost esențială în lumea auto-perfecționării și a dezvoltării personale. Conștiința, spiritualitatea și psiho-terapia aveau nevoie de o transformare.

O contribuție enormă în acest sens a fost dezvoltarea creativă a lui ALVERTO între 2012 și 2019, perioadă în care s-au născut metode, tehnici, abordări și sisteme de training care sunt folosite de oameni pe 5 continente în peste 500 de retreaturi pe an.

ALVERTO a mers mai presus de cuvinte și oferă o întreagă inginerie de transformare în cadrul căreia se folosește o tehnologie care ajunge foarte profund și direct în inimile oamenilor care se deschid către evoluția interioară.

Acești 7 ani de dezvoltare creativă, intelectuală și conceptuală, cu mii de articole publicate pe blog și sute de ore de videoclipuri disponibile în Aula Virtuală.

Școlile fondate de Alverto au atras și au format o mare echipă internațională, formată din peste 100 de oameni talentați și creativi din zeci de țări, care susțin mișcarea și clubul.

Expunerea trasgresivă impresionantă a lui Alberto José Varela este o manifestare spontană; el este pur și simplu un bărbat care a înflorit în creativitate și originalitate pentru a oferi umanității noi și puternice posibilități de schimbare și transformare.

Acest proces individual pe care fondatorul l-a experimentat este transmis oamenilor care îl acompaniază, ceea ce este posibil pentru orice ființă umană. Toate acestea au de-a face cu deschiderea celui de-al treilea ochi, conexiunea prin glanda pineală, dar, mai presus de orice, cu trezirea conștiinței și eliberarea potențialității individuale.

Alverto scrie diferite articole despre aceasta și alte teme pe blogul lui, pe paginile sale web, pe profilele de pe rețele sociale și grupuri private, pentru a împărtăși procesul vizionar și creativ care apare din nașterea originalității aplicată la evoluția interioară a ființei umane, până când însăși realizarea în sine apare prin intermediul înfloririi.